Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
 

Το λογιστικό γραφείο μας, με έδρα την Ελευσίνα, με το ήθος και τη συνέπεια έχει ως κύρια δραστηριότητά του, την παροχή υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η συνεχώς μεταβαλλόμενη φορολογική και εργατική νομοθεσία καθιστούν την ύπαρξη αξιόπιστων φοροτεχνικών - συμβούλων δίπλα σας απαραίτητη. Λόγω της συνεχούς παρακολούθησης των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Επίσης οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε φορολογούμενου, φυσικού ή νομικού προσώπου, που επιδιώκει άψογη οργάνωση της επιχείρησής του και ζητά να είναι απόλυτα καλυμμένος απέναντι στις οικονομικές υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι απαραίτητες και αναγκαίες.

 

Στόχος μας η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους υποχρεώσεις της επιχείρησης σας στοχεύοντας την επιτυχή ενδυνάμωση και ανέλιξη της.